fouimg
Tala Fou a le Kamupani
Zhejiang Hien New Energy Technology Co., Ltd

Le itu tau atina'e o feso'ota'iga i le lumana'i

Blog | 29

1. Fa'atekonolosi feso'ota'iga maualuga ma maualuga-saosaoa;faatasi ai ma le oʻo mai o le Initaneti i le 5G fesoʻotaʻiga talosaga, o le fesoʻotaʻiga e faʻatinoina le matafaioi o le liua o le photoelectric, e manaʻomia e tatau ona maualuga le fesoʻotaʻiga.

2. Le feso'ota'iga tekonolosi o feso'ota'iga uaealesi;i le vaitau o le Initaneti, o le faʻaogaina o tekinolosi faʻasalalau uaealesi o loʻo i ai i soo se mea, ae mo le faʻamaoni o le faʻasalalauga, e manaʻomia foi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.Fa'alua fa'amaonia fa'asalalauga e sili atu le fa'atuatuaina.

3. Laiti ma faigofie feso'ota'iga tekonolosi;ona o le ubiquity o sensors, o le numera o connectors manaomia e tele foi.O feso'ota'iga e tatau ona la'ititi ma faigofie ona fa'aogaina pe afai e i ai i se avanoa fa'atapula'a, .

4.More sa'o ma maualalo tau feso'ota'iga tekonolosi;ona o le faʻaaogaina tele o fesoʻotaʻiga, o le aofaʻi e matua tele, ma o le tau manaʻomia e tatau ona maualalo.

5. Sili atu atamai so'o tekinolosi

Faatasi ai ma le oʻo mai o le AI atamai, o fesoʻotaʻiga e le o se galuega faʻasalalau faigofie e tasi, ae faʻapea foi le galuega o le faʻamasinoina ma le puipuia o meafaigaluega i lalo o nisi tulaga, lea e tatau ona atamai.

6. Fesoʻotaʻi gaosiga tekinolosi

I le mamanu masani ma le gaosiga o fesoʻotaʻiga, o le galuega o le vaega autu o le gaosiga, ae faʻatasi ai ma le atinaʻeina o masini faʻapisinisi, aemaise lava i le faʻaogaina o masini, o le a avea ma malosiaga autu o le alamanuia.


Taimi meli: Iuni-18-2022